Vrijwilligers gevraagd voor Droogdok Opvissing

Woensdag, 4 november 2015

Zoektocht naar vrijwilligers voor droogdok opvissing.

Tijdens het dokken van schepen is er niet aan te ontkomen dat er ook, soms grote hoeveelheden, vis in het droogdok en onderliggende gangenstelsel terecht komen.

Bij het droogpompen van het dok blijft deze vis in een zeer beperkte ruimte achter en zal ,als ze niet wordt weggevangen , zeker door zuurstofgebrek sterven. Zonde van de vis .

Het droogdok stelt onze hengelsportvereniging in de gelegenheid om deze vis weg te vangen en in het vestingwater uit te zetten.
Dit vergt nog al wat organisatie en spierkracht dus zijn we op zoek naar vrijwilligers die bereid zijn en de tijd hebben om één dag na het uitdokken van een schip te helpen bij vangen /uitzetten.
Eerst volgende dokdag is 9 november a.s.
Zodra er verdere data bekend zijn dan zullen deze op de site bekend gemaakt worden zodat u vooraf ingedeeld kunt worden,
Heeft u interesse , neem dan contact op met Joop Flohil 06 41023573

Geef je op en laat weten op welke dagen je beschikbaar bent.

Met z’n allen kunnen we het verschil maken!