Wij zijn bezig met een commissie Roofvis binnen onze vereniging

Woensdag, 21 maart 2018

Hallo sportvissers van Hengelsportvereniging het Voornse Kanaal.

Wij zijn met een aantal fanatieke roofvissers binnen de vereniging bezig om te kijken of het oprichten van een roofviscommissie binnen de hsv Het Voornse Kanaal mogelijk is.
Om dit te realiseren is het nodig om vrijwilligers te vinden die het nodige organisatiewerk op willen pakken.

Hierbij valt te denken aan het organiseren van wedstrijden, instructiebijeenkomsten, demonstraties etc. etc..Maar natuurlijk willen we ook gewoon graag weten hoeveel vissers nu echt deel zouden willen nemen aan de activiteiten van deze commissie.

Ik hoor graag van jullie of jullie het zien zitten om een roofviscommissie binnen de vereniging te hebben en natuurlijk hoor ik ook graag wanneer je iets zou kunnen betekenen voor deze commissie.

Laat in een reactie op dit bericht weten wat je ervan vindt, dan neem ik, wanneer jij dat wil, binnenkort contact met je op.

Rob Slavenburg

Slavenburg@gmail.com