1e Jeugd workshop groot succes

terug naar overzicht

Maandag, 30 april 2018

Zie 2e wokshop 30 Juni bij jeugd commissie


1e Jeugdworkshop groot succes!

Vandaag 28 April was het dan eindelijk zover. De 1e jeugdworkshop georganiseerd door HSV het Voornse kanaal stond op het programma.

Tussen 9.00 en 9.30 uur verzamelden zich 24 kinderen bij de tent aan de Genestetlaan met veelal hun vader, moeder, opa en/of oma.

Door de hoge opkomst zijn we om 9.30 uur gelijk naar de waterkant gegaan om te vissen.Alle hengels met tuigjes lagen al klaar. Om de beurt konden de kinderen hun hengel ophalen en gelijk aan de slag gaan.Allemaal kregen ze uitleg over het voeren, uitloden en vele tips en trucs om vis te vangen.
Binnen 5 minuten werd de 1e vis al gevangen.Tussendoor kregen alle kinderen een lekker snoepje en een pakje drinken. Bijna alle kinderen hebben vis kunnen vangen, ook al werd het naarmate de tijd verstreek steeds moeilijker een vis te vangen.In groepjes van 3 gingen de kinderen in de tent leren om tuigjes te maken en hun dobber uit te loden.
Nog niet alle kinderen hebben dit gedaan, zij gaan dit de volgende workshop alsnog doen.Het was een ontzettend leuke en leerzame ochtend.Ik heb alleen maar super enthousiaste kinderen gezien die met heel veel plezier aan de waterkant zaten.
Ook vele ouders kregen de smaak te pakken.Freddy, Mario en Mirabel bedankt voor het voer en de maden.Familie van Son bedankt voor het drinken en de snoepjes.Jamel, Ed en Dennis bedankt voor jullie hulp.We hebben heel veel zin in de volgende workshop.En hopelijk kom ik de kids voor die tijd misschien nog wel tegen aan de waterkant, waar ze dan aan het oefenen zijn.Kinderen of ouders, mochten jullie naar aanleiding van de workshop vragen hebben over het vissen of tips nodig hebben,stuur gerust een persoonlijk berichtje via facebook of naar Mirabel, Yvon of mijzelf of kom gezellig naar de catfish.Als kinderen zich nog niet aangemeld hebben, maar wel graag de volgende keer mee willen doen, geen probleem stuur even een berichtje.

Groet Jantina

Jantine ,Yvon en Mirabel gefeliciteerd met jullie diploma Jeugd viscoach .behaald bij sportvisserijnederland